Gullklubben

Hæhre er et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern, og utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag i det norske markedet.

De har også etablert seg i Sverige. Konsernet har rundt 2800 medarbeidere, og omsatte i 2017 for 9,7 milliarder. Hæhres virksomhet er organisert i fire divisjoner: Bygg, Anlegg, Eiendom og Sverige.

Albert Hæhre var med å startet Modum FK i sin tid, på samme måte som at han er hjernen bak Hæhre. For kontakt med Hæhre, trykk her.

Vi er ekstremt stolte av å bære Hæhre logoen, som en stor pilar i Norge innen bygg- og anleggsbransjen!

H%E6hre.png__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Diadora er et av verdens eldste varemerker i sport og ble grunnlagt i 1948 i Montebelluna, Italia. Diadora begynte som produsent av fjellstøvler og arbeidssko, og gikk deretter inn i idretter som fotball, sykkel, tennis, Formel 1 og løp.

Ultimate Nordic har ansvaret for Diadora i Norge og Sverige og er spesielt sterke på klubb og sykkel. Vi sponsor lag som Strømsgodset, Viking og Bodø Glimt i Tippeligaen og selvfølgelig Modum FK!

Diadora er en av Norges største aktører inn mot klubbmarkedet på tekstil og tilbehør, både på klubb/lagidrett og på sykkel. For å se Diadoras katalog, trykk her.

Vi er stolte av Diadora som vår utstyrsleverandør, med god oppfølging og god kvalitet på produktene!

Diadora.png