Grunnfjellet

Bygdeposten er lokalavisen for Modum, Øvre Eiker, Krødsherad og Sigdal.

Bygdeposten eies av Amedia og har sin redaksjon i Vikersund. Avisen kommer ut tirsdag, torsdag og lørdag.

For kontakt med Bygdeposten, trykk her.

Vi er veldig glade for samarbeidet med Bygdeposten og for at de profilerer Modum FK i lokalmiljøet vårt!

bygdepostenlogo.jpg______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Åmot Fysikalske er senter for fysioterapi og trening i Åmot, lokalisert på klubbhuset på Åmot stadion!

Åmot Fysikalske tilbyr fysioterapi og generelt treningssenter, i hyggelige lokaler. Meget dyktige medarbeidere som kan behandle skader!

For kontakt med Åmot Fysikalske, trykk her.

Vi er veldig glade for samarbeidet med Åmot Fysikalske, og for at de holder spillerne våre skadefrie!

Maxbo Åmot er en del av Maxbo kjeden, som igjen er en av de ledende aktørene i bransjen og en av Norges mest kjente merkevarer.

Med slagordet ”Godt gjort!” skal Maxbo være folks førstevalg for å pusse opp og bygge hjemme.

For kontakt med Maxbo Åmot, trykk her.

Vi er veldig glade for samarbeidet med Maxbo Åmot!

Maxbo.png

Tess Vikersund holder til på Tangen i Vikersund, og er en stor bedrift i vår region.

TESS er et lokalt eid og langsiktig eierskap med landsdekkende teknisk faghandel og leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold. Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til alle formål, med tilhørende tjenester. Hovedmarkedet er industrikunder on- og offshore i Norge og i utlandet.

For kontakt med Tess Vikersund, trykk her.

Vi er veldig glade for samarbeidet med Tess Vikersund!

TESS-LOGO.jpg

Herreavdelingen - din motebutikk å Åmot!

Herreavdelingen har godt utvalg i klær og sko. Trenger du oppgradering av garderoben så er gutta på Åmotsenteret rette stedet å gå.

For kontakt med Herreavdelingen, søk dem opp på Facebook.

Vi er veldig glade for samarbeidet med Herreavdelingen!

Herreavdelingen.jpg

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Th.Liens produserer egne bussturer i Norge og Europa, de leier ut buss med sjåfør til alle typer oppdrag og har turer for firmaer og foreninger. Alt skjer undet slagordet "ingen for store, ingen for små".

Th. Liens hjemmeside finner du her.

Vi er stolte av samarbeidet med Th.LIens!!

Th%20Liens.png