Bronseklubben

Intersport er den lokale sportsbutikken i Vikersundgata.

Intersport er en av verdens største sportskjeder og har over 100 butikker i landet. Visjoen til Intersport er å være den prefererte ekspertbutikken i alle de markedene de er tilstede, noe som absolutt kan sies om butikken i Vikersund med faglig høyt nivå på de ansatte og godt utvalg på alt kunden måtte trenge innenfor sport!

Alle Modum FKs medlemmer får 15% rabatt på hele butikken, og 20% på Modum FKs klubbkolleksjon. Vi anbefaler alle å besøke Intersport Vikersund for en lokal og hyggelig handel!

Intersports hjemmeside finner du her.

Vi er stolte av samarbeidet med Intersport Vikersund, med en tidligere MFK-spiller i Tom Bottolfs som eier av butikken!

Intersport.png

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nygård Bil ble etablert i 1997, under navnet Jacobsen Bil AS. Nygård Bil og Eiendom AS overtok i 2012 Jacobsen Bil AS, og endret navnet til Nygård Bil AS. Vi fokuserer på import, kjøp og salg av bruktbiler.
Vi har også godkjent kjøretøyverksted, delelager og leiebil. Vi er godkjent Autoreg forhandler, og kan levere biler samme dag.

Vårt mål er å gi deg en bedre service enn du finner hos store upersonlige firmaer!

Nygård Bils hjemmeside finner du her.

Vi er stolte av samarbeidet med Nygård Bil!

Nyg%E5rd%20Bil.png

My Profil har 15 års erfaring og er en solid totalleverandør innen profilering for firmaer. De leverer skreddesydde løsninger innenfor mange produktkategorier. I dagens marked er det utfordrende å stikke seg ut! Derfor er det så viktig med profesjonell profilering for å vise frem firmaet!

Ved å trykke logo på arbeidsklær og firmabil vil man lettere eksponere firmaet for potensielle kunder. My Profil har stort fokus på gode resultater og rask levering.

For å komme til My Profils hjemmeside trykk her.

Vi er stolte over samarbeidet med My Profil, med eier Ole Johan som en ivrig MFK-supporter!

MyProfil.png

Rema 1000 Vikersund/Åmot - bare lave priser!

Rema 1000 er partner for FFO i Modum FK, og vil levere mat/frukt til barna hver dag gjennom hele året.

For å komme til deres hjemmeside trykk her.

Vi er stolte over samarbeidet med Rema 1000 Vikersund og Rema 1000 Åmot!

Rema%201000.png

Thon & Co er en robust aktør med lokale røtter - innen rørleggerbransjen!

Thon & Co AS er en tradisjonsrik familiebedrift som ble etablert i 1950. De fremstår i dag som en solid rørleggerbedrift med bred kompetanse. Som medlem av de landsomfattende kjedene Comfort og Varmefag, er deres kunder sikret et bredt sortiment av kvalitetsprodukter og trygge løsninger.

For kontakt med Thon & Co, trykk her.

Vi er veldig glade for samarbeidet med Thon & Co!

Thon%20.jpg

Sibelco er en del av Sibelco Nordic, som igjen er en del av Sibelco gruppen grunnlagt i 1872.

Sibelco holder til på Vestre Spone i Åmot og fra sin aktivitet i Norge leveres høykvalitetsprodukter til blant annet internasjonal glass- og keramikkindustru, støperi- og ildfastformål, samt til områder innen metallurgi, sandblåsing, byggevareindustri, sport- og fritidsmarkedet og til miljøformål.

For kontakt med Sibelco, trykk her.

Vi er veldig glade for samarbeidet med Sibelco!

Sibelco%20Logo%20Full%20colour.jpg