Bronseklubben

Intersport er den lokale sportsbutikken i Vikersundgata.

Intersport er en av verdens største sportskjeder og har over 100 butikker i landet. Visjoen til Intersport er å være den prefererte ekspertbutikken i alle de markedene de er tilstede, noe som absolutt kan sies om butikken i Vikersund med faglig høyt nivå på de ansatte og godt utvalg på alt kunden måtte trenge innenfor sport!

Alle Modum FKs medlemmer får 15% rabatt på hele butikken, og 20% på Modum FKs klubbkolleksjon. Vi anbefaler alle å besøke Intersport Vikersund for en lokal og hyggelig handel!

Intersports hjemmeside finner du her.

Vi er stolte av samarbeidet med Intersport Vikersund, med en tidligere MFK-spiller i Tom Bottolfs som eier av butikken!

Intersport.png

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nygård Bil ble etablert i 1997, under navnet Jacobsen Bil AS. Nygård Bil og Eiendom AS overtok i 2012 Jacobsen Bil AS, og endret navnet til Nygård Bil AS. Vi fokuserer på import, kjøp og salg av bruktbiler.
Vi har også godkjent kjøretøyverksted, delelager og leiebil. Vi er godkjent Autoreg forhandler, og kan levere biler samme dag.

Vårt mål er å gi deg en bedre service enn du finner hos store upersonlige firmaer!

Nygård Bils hjemmeside finner du her.

Vi er stolte av samarbeidet med Nygård Bil!

Nyg%E5rd%20Bil.png

Rema 1000 Vikersund/Åmot - bare lave priser!

Rema 1000 er partner for FFO i Modum FK, og vil levere mat/frukt til barna hver dag gjennom hele året.

For å komme til deres hjemmeside trykk her.

Vi er stolte over samarbeidet med Rema 1000 Vikersund og Rema 1000 Åmot!

Rema%201000.png

Thon & Co er en robust aktør med lokale røtter - innen rørleggerbransjen!

Thon & Co AS er en tradisjonsrik familiebedrift som ble etablert i 1950. De fremstår i dag som en solid rørleggerbedrift med bred kompetanse. Som medlem av de landsomfattende kjedene Comfort og Varmefag, er deres kunder sikret et bredt sortiment av kvalitetsprodukter og trygge løsninger.

For kontakt med Thon & Co, trykk her.

Vi er veldig glade for samarbeidet med Thon & Co!

Thon%20.jpg