Historie

Modum Fotballklubb ble stiftet 30.mai 2007. Klubbene Moingen IL, Vikersund IF, Geithus IL, Haugfoss IF, Bingen BK og Åmot IF vedtok på deres respektive årsmøter å starte en egen klubb for å ivareta lokal toppfotball.

Klubbens første styre bestod av leder Tom Berget og styremedlemmene Arild Moe, Ole Gunnar Fidjestøl, Morten Wold og Odd Brandtenborg. Også Albert Kr. Hæhre og Knut Solhaug var aktivt med i prosessen rundt MFKs etablering og første driftsår.

Klubben overtok i 2008 plassen til Åmot IF i 2.divisjon herrer. Modum FK spilte sin første seriekamp noensinne 12.april 2008 borte mot Lørenskog IF, en kamp som endte 2-2.

Simen Velstad ble den første spilleren som har spilt 100 kamper for Modum FK. Alexander Aass er den mestscorede spilleren i Modum FK med nærmere 150 mål!

Trygve Hagen var klubbens første trener og klubben spilte de første årene på Åmot stadion. Etter dette har Rolighetsmoen i Geithus vært klubbens arena, før man i 2014 flyttet tilbake til Åmot stadion.

images.jpg