Presentasjon av Åmot Fysikalske

Vi presenterer våre samarbeidspartnere, og neste ut er Åmot Fysikalske.

Åmot Fysikalske er hovedsakelig et treningssenter, som også leier ut lokalene til privatpraktiserende fysioterapeuter. Bedriften har kompetente ansatte i alle ledd, og har som formål å bidra til en bedre folkehelse.

Kunder kan besøke Åmot Fysikalske i deres lokaler på klubbhuset ved Åmot Stadion for en hyggelig samtale, eller ta kontakt via telefon eller e-post. Med sin svært sentrale lokalisering, tilbyr bedriften et stort utvalg av frivekter, styrkeapparater og kondisjonsapparater. I tillegg kan kunder forvente seg et godt miljø med stor variasjon i både alder og treningsnivå. Dette er et treningssenter som passer for alle og en hver.

Åmot Fysikalske samarbeider med Modum Fotballklubb på bakgrunn av de ønsker å støtte lokale idrettslag. Bedriften opplever klubben som en super arena for både fysisk aktivitet og som sosial møteplass for kommunens barn og unge.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Åmot Fysikalske, og anbefaler alle sine medlemmer å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Mener MFK kan fremstå med gode verdier for lokalsamfunnet ved å synliggjøre bedriften på en god måte.

-       Ønskelig at MFK jobber for å rekruttere flere av klubbens medlemmer til bedriften.

-       Opplever at samarbeidet fungerer godt. Klubben er lett tilgjengelig for kontakt, svarer raskt på henvendelser og er synlige og aktive på sosiale medier.

mot%20Fys.jpg