Presentasjon av Intersport Bottolfs Sport

Vi presenterer våre samarbeidspartnere, og neste ut er Intersport Bottolfs Sport.

Intersport Vikersund er en lokal fagbutikk med hovedmål om å være den beste sportsbutikken, spesielt innenfor områdene friluft, fottøy, nordisk og klubb. Butikkens ansatte besitter høy faglig kompetanse og viser et stort engasjement for faget. Bedriften er opptatt av å ivareta kundens interesser, og gjør alt de kan for å yte best mulig service.

Kunder kan besøke Intersport Vikersund i deres lokaler for en trivelig handel, eller ta kontakt via telefon. Kunder kan også benytte seg av nettbaserte løsninger som «Klikk og Hent» eller «AHA – Alt Hos Alle». På denne måten kan kunder handle via Intersports nettside, og få tilsendt det de måtte ønske dersom det ikke allerede finnes på lager hos Intersport Vikersund. I tillegg får medlemmer av Modum Fotballklubb 15 prosent rabatt på alle varer, samt 20 prosent rabatt på klubbkolleksjon.

Intersport Vikersund er stolte av å samarbeide med Modums beste fotballklubb, og mener MFK bidrar positivt med å synliggjøre bedriften gjennom klubbens hjemmeside og sosiale medier. Bedriften mener at dette blant annet genererer til større inntekter i form av salg og bevisstgjøring blant bedriftens kunder og klubbens medlemmer. Intersport Vikersund ønsker også i stor grad å støtte og gi noe tilbake til lokale idrettslag.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Intersport Vikersund, og oppfordrer alle sine medlemmer til å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Mener samarbeidet fungerer meget godt.

-       Kommunikasjonen med daglig leder, samt organisering i forhold til treningstøy og bekledning er optimalt og går etter deres mening veldig bra.

-       Synlighet gjennom trykk og profilering både på drakter og treningstøy på arena, og gjennom hjemmeside og sosiale medier er bra.

Intersport.png