Presentasjon av Maxbo Åmot

Vi presenterer våre samarbeidspartnere, og neste ut er Maxbo Åmot.

Maxbo Åmot er en del av Maxbo-kjeden, som igjen er en av de ledende aktørene i bransjen og en av Norges mest kjente merkevarer. Bedriften er en leverandør og sparringspartner for proffmarkedet, som ønsker å gi kunder inspirasjon og selvtillit til å utføre jobben selv gjennom bedriftens kvalitetsprodukter, råd og veiledning. Bedriften er opptatte av faget sitt, ikke bare av at jobben blir gjort, men også at jobben blir utført på en smart, riktig og varig måte.

Kunder kan besøke Maxbo Åmot i deres lokaler i Industriveien 3, ta kontakt via telefon eller e-post, eller bestille varer som blir plukket klart for henting via deres nettside. Bedriften kan tilby kunder en trivelig handel med god oppfølging i for- og etterkant, og de ansatte er et godt sammensatt team som bistår kunden med råd og veiledning for å kunne sette i gang med og fullføre deres prosjekt.

Maxbo Åmot samarbeider med Modum Fotballklubb på bakgrunn av at klubben tar et godt samfunnsansvar og er flinke til å bistå lokalsamfunnet på en positiv måte. Bedriften mener at Fotballens Fritidsordning (FFO), Gatelag og Flyktningslag er gode eksempler på de sunne verdiene som klubben står for.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Maxbo Åmot, og oppfordrer alle sine medlemmer til å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Synes det er fint med en sporadisk oppfordring om at bedriften finnes ut til MFKs medlemmer.

-       Synes profileringen på hjemmeside og i sosiale medier er bra.

-       Ønsker en plattform hvor bedriften kan prate med andre fra næringslivet tilknyttet hjemmekamper, gjerne med noe mat og drikke. Vanskelig nå med tanke på Covid-19, men ønskelig for framtiden.

Maxbo.png