Presentasjon av Nygård Bil

Vi presenterer våre samarbeidspartnere, og neste ut er Nygård Bil.

2021-05-14

Nygård Bil er en lokal bilforhandler og bilverksted, som fokuserer på import, kjøp og salg av bruktbiler. Bedriften er ikke bare godkjent som kjøreverksted, delelager og leiebil, men også som autoregistrerings-forhandler. Dette betyr at bedriften kan utlevere biler på samme dag som de blir kjøpt.

Kunder kan besøke Nygård Bil i deres lokaler i Strandgata i Åmot for en hyggelig handel, eller ta kontakt via telefon, e-post eller nettside. Bedriften har distriktets beste utvalg av biler med firehjulstrekk, samt mye mer. I tillegg er de også en del av BilXtra-kjeden, noe som betyr at de utfører service, reparasjoner, EU-kontroll og mer på de aller fleste biler. Nygård Bil er opptatt av å ivareta kundens interesser, og har fokus på å yte best mulig service til en hver tid.

Nygård Bil samarbeider med Modum Fotballklubb på bakgrunn av at de ønsker å støtte lokale idrettslag og lokalsamfunnet generelt. Bedriften mener at MFK organiseres på en god måte og har tydelige ambisjoner.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Nygård Bil AS, og oppfordrer alle sine medlemmer til å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Ønsker at MFK skal bli enda sterkere på å anbefale medlemmene til å bruke samarbeidspartnere. Må gjøre dette for at bedriften fortsatt skal ha mulighet til å sponse.

-       Synes det er bra at sponsorer er hyppig nevnt på hjemmeside og i sosiale medier.

Nyg%E5rd%20Bil.png