Presentasjon av Myprofil

Vi presenterer våre samarbeidspartnere, og neste ut er Myprofil.

My Profil er en lokal bedrift og totalleverandør innen profileringsarbeid, og har med sin lange erfaring opparbeidet seg et solid kundenettverk. Bedriften leverer skreddersydde løsninger innenfor mange produktkategorier, som blant annet bildedekor, skilter, bannere, klistremerker, trykk og brodering, yrkesbekledning og profilklær. My Profil har som mål å skape relasjoner og verdier som er lønnsomme for alle parter.

Kunder kan besøke My Profil i deres lokaler i Åmot, ta kontakt via telefon eller e-post, eller benytte seg av deres nettbutikk. Bedriften tilbyr kvalitetsprodukter til en lav pris, og er opptatt av gode resultater, rask leveringstid og god service. Ved å trykke logo på arbeidsklær og firmabil vil kunder lettere kunne eksponere bedriften sin for potensielle kunder.

My Profil samarbeider med Modum Fotballklubb på bakgrunn av at de ønsker å støtte og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. I tillegg er de opptatt av at alle skal ha mulighet til å spille fotball og drive med aktivitet på fritiden.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med My Profil AS, og oppfordrer alle sine medlemmer til å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Ønsker at MFK snakker varmt om samarbeidspartnere og fortsetter med reklame på tøy.

-       Mener at samarbeidet fungerer bra.

Myprofil.png