Presentasjon av Båsum Boring

Vi presenterer våre samarbeidspartnere, og neste ut er Båsum Boring.

Båsum Boring er Norges største aktør innen brønn- og energiboring, og er ledende innenfor fagområder som energiboring, vannboring, gjennomboring, fundamentering, utblokking og frostsikring. Med over 60 år i bransjen besitter Båsum Boring stor kompetanse og erfaring, og kan sikre optimale og økonomiske løsninger i beste kvalitet innenfor bedriftens fagområder.

Bedriften er kjent for sin brede kompetanse, og kan tilby god kvalitet til en fornuftig pris. Båsum Boring er opptatt av å imøtekomme kundens behov, og med 18 rigger i drift og nødvendig tilleggsutstyr, sikrer bedriften at oppdragene blir utført i henhold til de avtaler som inngås. Bedriften kan kontaktes via telefon eller nettside for mer informasjon.

Båsum Boring samarbeider med Modum Fotballklubb på bakgrunn av at bedriften ønsker å vise at de bryr seg om den lokale idretten, noe de anser som en svært viktig arena for både store og små.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Båsum Boring, og anbefaler alle sine medlemmer å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Ønsker at bedriften synliggjøres for medlemmer og MFK-venner.

-       På bakgrunn av at samarbeidet er nytt, så har de enda ingen formening om hvordan samarbeidet fungerer. Men de fornøyd med at et samarbeid ble inngått.

B%E5sum%20Boring.png