Presentasjon av Thon & co

Vi presenterer våre samarbeidspartnere, og neste ut er Thon & co

Thon & Co er en lokal og robust aktør innen rørleggerbransjen. Bedriften fremstår som en rørleggerbedrift med bred kompetanse og et brennende engasjement for faget. Som medlem av de landsomfattende kjedene Comfort og Varmefag, er deres kunder sikret et bredt sortiment av kvalitetsprodukter og trygge løsninger. I tillegg er Thon & Co en pådriver for at flere skal velge rørlegger som sin yrkesvei, og sørger derfor for å være en attraktiv bedrift for lærlinger som ønsker utfordrende og krevende oppgaver.

Kunder kan besøke Thon & Co i deres lokaler i Strandgata i Åmot, eller ta kontakt via telefon eller e-post. Bedriften kan møte kundens behov, uavhengig av prosjektets størrelse. I tillegg er kundene sikret en helhetsløsning ved at de kan få tak i alt materiell og all installasjon på én og samme plass. Thon & Co ønsker å ligge i forkant og satser på alternative varmekilder og miljøvennlige alternativer.

Thon & Co samarbeider med Modum Fotballklubb med bakgrunn av at de ønsker å støtte lokale idrettslag, slik at både MFK og deres samarbeidsklubber kan fortsette sitt gode arbeid med å skape aktivitet og utvikling for kommunens barn og unge.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Thon & Co AS, og anbefaler alle sine medlemmer om å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Synes samarbeidet fungerer bra.

-       Ingen store forventninger, bortsett fra at det er ønskelig at MFK gjør så godt de kan når det kommer til profilering av bedriften og anbefaling ut til klubbens medlemmer.

Bilde2.png