Presentasjon av Modum Kabel-TV og Ringnett AS

Vi presenterer våre samarbeidspartnere, og neste ut er Modum Kabel-TV og Ringnett AS.

2021-05-05
steinEllingsen

Modum Kabel-TV og RingNett er bygdas foretrukne TV- og bredbåndleverandør. De har bygget opp gode lokale tradisjoner i løpet av sin lange fartstid i bransjen. Bedriften har lokale og dyktige ansatte som tilbyr god service, konkurransedyktige tjenester og lave priser. Modum Kabel-TV og RingNett støtter flere lokale lag og idrettsforeninger som bidrar til å sikre et levende lokalsamfunn. De benytter seg også av lokale samarbeidspartnere for å skape ytterligere verdier og arbeidsplasser i bygda.

 

Du kan besøke Modum Kabel-TV og RingNett i deres lokaler i Eikerveien 33, eller ta kontakt via telefon, e-post eller på Facebook. Bedriftens sentrale plassering sikrer kundene kort responstid når det gjelder kundeservice og serviceoppdrag.

 

Modum Kabel-TV og RingNett har gjennom samarbeidet med Modum Fotballklubb erfart at klubben fremstår som godt strukturert og organisert. I tillegg ser bedriften viktigheten av at barn og unge skal ha et godt tilbud når det kommer til fritidsaktiviteter. Modum Kabel-TV og RingNett mener også at det er viktig å gi noe tilbake til lokalsamfunnet som de selv er en del av.

 

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Modum Kabel-TV og RingNett, og oppfordrer alle sine medlemmer til å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

 

Hvorfor støtter dere Modum Fotballklubb?

-        Ønskelig at MFK oppfordrer sine medlemmer til å benytte seg av sponsorenes produkter og tjenester, samt viktigheten av det å handle lokalt.

-       Synes dagens samarbeid fungerer greit. Pandemien setter en stopper for en del planlagte markedsaktiviteter, hvor de mener de kunne brukt MFK i tilknytning stands og markedsdager.

 

Bilde2.jpg

 

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031