Presentasjon av Krøderen Elektro

Bygdas store elektrikerbedrift er en trofast samarbeidspartner, og her presenterer vi dem

Krøderen er Buskeruds største bedrift innen elektro-entreprenørskap, og leverer el-sikre el-anlegg som tar vare på liv og helse. Bedriften består av høyt kvalifiserte ansatte som viser stort engasjement for faget sitt. Krøderen satser stort på å rekruttere unge inn i et fag fullt av spenning, og er opptatt av å ivareta alle sine ansatte gjennom et trygt og godt arbeidsmiljø.

Kunder kan benytte seg av Krøderens tjenester på alle mulige måter, enten det er ved fysisk oppmøte på bedriftens lokaler i Modum, Krøderen, Sigdal, Kongsberg, Ringerike eller Flå, eller ved bestilling via telefon, e-post eller nettside. Nettsidens nye modell tillater kunder å velge dato og klokkeslett for når de selv måtte ønske besøk. Krøderen er opptatt av å yte best mulig service både i for- og etterkant. Med fagfolk i alle ledd, skal kunder føle seg trygge på at uført arbeid holder god standard.

Krøderen sponser Modum Fotballklubb på bakgrunn av klubbens lokale forankring og ambisjoner. I tillegg mener bedriften at klubben legger til rette for at ungdom skal kunne ha et godt og sunt fritidstilbud.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Krøderen, og oppfordrer alle sine medlemmer til å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Vi mener samarbeidet fungerer bra, og at klubben er gode på å profilere gjennom hjemmeside og sosiale medier.

-       Ønsker profilering i større grad tilknyttet hjemmekamper, hvor speaker snakker varmt om samarbeidspartnere.

-       Ønsker at klubben skal fortsette å profilere bedriften på en god måte via hjemmeside og sosiale medier, samt oppfordre flest mulig til å benytte seg av sponsoren.

-       Dersom enda flere MFK-venner og supportere benytter seg av bedriftens tjenester, så opplever de dette som en vinn-vinn-situasjon, og de kan fortsette samarbeidet videre.

Kr%F8deren.png