Presentasjon av Account Regnskap

Det er fredag og i dag presenterer vi en av årets nye samarbeidspartnere, nemlig Account Regnskap

Account Regnskap er et regnskapsfirma med stort fokus på kundeutvikling. Bedriften er stolte av sine tjenester, og jobber hardt for å ta godt vare på kundene sine. I tillegg til å levere regnskapstjenester, er det minst like viktig for bedriften å kunne hjelpe kundene å ta gode økonomiske valg for bedriftene sine. Dette innebærer blant annet omgjøring av enkeltpersonforetak, oppstart og oppfølging av aksjeselskap, søknader om ulike typer støtte, lønnsutbetalinger og mye mer.

Account Regnskap finnes både på Facebook og på Linkedin. I tillegg har bedriften en egen nettside hvor kunder kan finne frem til og benytte seg av deres tjenester. Profesjonalitet behøver ikke å være kjedelig, og i denne bedriften er stemningen på jobb full av glede og latter. Kunder møter derfor ikke bare ekspertise, men også fagpersoner med engasjement og et oppriktig ønske om å bidra til at de skal lykkes.

Account Regnskap er stolte av samarbeidet med Modum Fotballklubb, og bedriften synes det er viktig å bidra der de kan. For fotballinteresserte barn og unge i Modum er klubben et mål å strekke seg mot. I tillegg deler bedriften mange av MFKs visjoner og verdier, som for eksempel trygghet, ærlighet, ansvar og glede. Dette er verdier som spiller en like viktig rolle i hverdagen til Account Regnskap.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Account Regnskap AS, og oppfordrer alle sine medlemmer til å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Når det er naturlig, så setter de stor pris på om deres navn nevnes i positiv omtale.

-       Den beste reklamen er personlige anbefalinger, noe som er en viktig del av deres merkevarebygging.

-       Synes det er hyggelig å bli invitert på klubbens hjemmekamper.

-       Selv om samarbeidet er nytt, så setter bedriften stor pris på samarbeidet så langt.

-       Ønsker ved en senere anledning å benytte seg av et annet bilde enn bare logo.

Account%20Regnskap%20web%20liten.png