Presentasjon av Sparebank1 Modum

Vi presenterer våre samarbeidspartnere, og først ut er Sparebank1 Modum.

Sparebank 1 Modum er et lokalt finansieringsselskap, som også har stor kompetanse innen forsikring og eiendomsmegling. Bedriftens visjon er å hjelpe mennesker å nå sine mål og realisere sine drømmer, og de har ambisjon om at de hver eneste dag skal kunne hjelpe mennesker som trenger deres råd og tjenester. Bedriften bidrar i stor grad med støtte til lokalt næringsliv og kultur, og utbetaler hvert år gaver til gode, lokale prosjekter.

Sparebank 1 Modum har innsikt i markedet, og kan tilby kundene solide produkter tilknyttet alle livets faser. Bedriften gir kundene sine raske svar og yter hjelp ved behov, enten om det skulle være i form av økonomisk rådgivning, lån, innskuddsprodukter, betalingsformidling, forsikring eller eiendomsmegling. Kunder kan nå bedriften ved fysisk oppmøte på deres kontorer i Vikersund, Åmot, Hokksund og Drammen, eller ved bruk av telefon eller nettside.

Sparebank1 Modum samarbeider med Modum Fotballklubb på bakgrunn av at de gir et godt sportslig tilbud til kommunens lokale fotballspillere – i samarbeid med andre lokale klubber. Lokal aktivitet er viktig, og Sparebank 1 Modum ønsker derfor å bidra med sponsormidler til slike formål.

Modum Fotballklubb er stolte av samarbeidet med Sparebank1 Modum, og oppfordrer alle sine medlemmer til å benytte seg av bedriftens produkter og tjenester.

-       Samarbeidet funger godt innad i klubben og med samarbeidsklubbene.

-       Klubben har positive bidragsytere til lokalsamfunnet og med spillere og ledere som vil utvikle seg selv og andre.

-       Ønsker å profilere samarbeidet på en positiv måte.

-       Ønsker positive utøvere og resultater som lokal presse ønsker å skrive om.

-       Samarbeidet fungerer bra og at de blir hyppig informert om status i klubben, noe som er viktig for dem.

-       Synes det er bra at de har mulighet til å gi tilbakemelding dersom de savner noe. Per dags dato er de fornøyde, men viktig å hele tiden å være oppmerksom på og arbeide for best mulig samarbeid med lokale eierklubber og bidra til sportslig utvikling.

-       Ønsker at samarbeidsavtalen gir positiv omtale og omdømme i lokalsamfunnet.

Bilde1.png